Igra je najboljše učenje, dolgčas pa najboljša šola ustvarjalnosti.

Ste vedeli, da je igra najbolj pomembna za razvoj otrokovih možganov? Otrok se namreč preko igre uči, povezuje z bližnjimi in spoznava samega sebe, svoje interese in sposobnosti.

Preko igre se tudi starši lahko z otrokom povežemo na globlji ravni, ga bolje spoznamo in mu pokažemo, da nam je pomemben. Ob vsem tem pa je dobro otroku pustiti prazen čas, v katerem mu postane tudi dolgčas, saj se ravno takrat rodijo najbolj ustvarjalne ideje.

O vsem tem in še več bomo govorili na brezplačnem starševskem klepetu, ki bo v četrtek, 25.05. ob 17:30 potekal preko spleta. 

Na klepetu se nam bo pridružila Meta Vodnjov, vzgojiteljica, plesna učiteljica in ustvarjalka povezovalnih vsebin na prostem za otroke, družine, vrtce in šole, Mali pustolovci.

Obvezne PRIJAVE preko obrazca: https://forms.gle/a5qeax9PvktyBCdJA

Starševski klepet bo izvedla Manca Sever Žumer, zakonska in družinska svetovalka, inštruktorica IAIM masaže za dojenčke in MISA masaže za otroke 4-12 let, vzgojiteljica in mama.

Prijavljenim bomo pred dogodkom po e-pošti poslali podatke kako se vključiti v spletni klepet. 

Klepeti niso snemani!

_____

‘Starševski klepet’ organizira zavod IZRIIS v okviru programa ‘Izberi zdravo življenje’, ki ga sofinancira Mestna občina Ljubljana.

Deli: