EKIPA IZRIIS

mag. Neja Samar Brenčič, spec. superv., direktorica / CEO

je direktorica Zavoda IZRIIS in doktorantka na Univerzi v Ljubljani. Po dodiplomskem študiju in magisteriju v Veliki Britaniji, ZDA in na Hrvaškem je zaključila magistrski študij psihologije dela in organizacije na oddelku za psihologijo Filozofske fakultete v Ljubljani. Raziskovalno in praktično preučuje komunikacijo na delovnem mestu ter njeno povezavo z zadovoljstvom in storilnostjo delavcev.

Katja Kmetec, uni. dipl. inž. agr, generalna sekretarka / secretary general

Tina Mihelič, mag. prof. slovenščine in teologije in vzgojiteljica predšolskih otrok, koordinatorica projektov / project coordinator

Katja Jarc, prof. razrednega pouka, spec. pomoči z umetnostjo, geštalt pedagoginja in geštalt svetovalka, izp. zakonska in družinska terapija, strokovna vodja / expert manager

Mohor Pleničar, dipl.upr.ved, prostovoljec / volunteer

Ukvarjam se z različnimi dejavnostmi kot so mladinske raziskovalne naloge, filmi, jezikovni tečaji, gledališče. Veliko časa posvetim prostovoljstvu in pomagam različnim pomoči potrebnim skupinam. Med študijem sem bival tudi v Kanadi, kjer sem preučeval delovanje njihovih mladinskih organizacij.

Pri Zavodu IZRIIS sem začel kot animator v Družinskem centru, kjer sem za družine v stiski nudili učno pomoč in sodeloval pri izvedbi delavnic. Trenutno pomagam v programu “Izberi zdravo življenje!”, za promocijo zdravega načina življenja med otroci in mladimi in pri pomoči starejšim v času epidemije.
Prostovoljstvo mi pomeni koristno izpolnjen prosti čas; mislim, da prispevam k boljšemu svetu.

Miha Godnič, dipl.ing.str

Anton Sokić, dipl.zdr.

Helena Crček

Irena Tomažin

Nikica Grkman

dr. Drago Rudel

Sara Škaler