»Čestitke, pa veliko prespanih noči,« je običajna vsebina večine čestitk ob rojstvu dojenčka. Kaj pa ko dojenček ne spi tako dobro? Pogosto staršem postane mnogo lažje že ob tem, ko izvejo, da je nočno zbujanje dojenčka normalno, njegove potrebe pa se ponoči ne dajo na pavzo. O vsem tem in kje najti pomoč, kadar so noči prehude, bomo govorili na tokratnem starševskem klepetu za nosečnice in mamice na porodniški.

????Srečamo se v TOREK, 28. 11. 2023, ob 10:00. Klepet poteka preko SPLETA in je za starše BREZPLAČEN. Število prijav/mest je omejeno na 100 udeležencev.

Na klepetu se nam bo pridružila Leja Mauko, mag. psihologije, svetovalka za spanje dojenčkov in otrok ter registrirana izvajalka programa za starše Krog varnosti. Lejo najdete pod imenom Razvojni kotiček.

Dotaknili se bomo naslednjih vprašanj:
????Zakaj se dojenčki zbujajo?
????Kako si lahko nočno zbujanje olajšamo?
????Koliko zbujanja je še normalno?
????Je skupno spanje priporočljivo ali ne?
????Kaj so spalne asociacije in kako jih spremeniti?
????Kaj pa uspavanje?
????Kje poiskati pomoč?

➡Obvezne PRIJAVE preko obrazca: https://forms.gle/cFnyKSRvgpK2ViNQ6

Starševski klepet bo izvedla Manca Sever Žumer, inštruktorica IAIM masaže za dojenčke in MISA masaže za otroke, zakonska in družinska svetovalka, vzgojiteljica in mama.

Prijavljenim bomo pred dogodkom po e-pošti poslali podatke kako se vključiti v spletni klepet.
_____
‘Starševski klepet’ organizira zavod IZRIIS v okviru programa ‘Izberi zdravo življenje’, ki ga sofinancira Mestna občina Ljubljana.

Deli: