Partnerski odnos se po prihodu dojenčka spremeni. Neprespane noči, utrujenost, manj časa in več pozornosti, usmerjene na dojenčka vsekakor vpliva na spremembe v partnerskem odnosu. Mnogo staršev govori o tem, da sta se s partnerjem oddaljila, se pogosteje prepirata in težje najdeta stik. Pa vendar je pomembno, da stik zopet najdeta, saj sta onadva tista, ki otroku nudita varno zavetje znotraj družine. Je morda lahko tudi tako, da tudi partnerja ob starševstvu lahko svoj odnos še poglobita in utrdita?


O tem in še čem se bomo pogovarjali na tokratnem starševskem klepetu za nosečnice in mamice na porodniški. Srečamo se v PONEDELJEK, 25. 9. 2023, ob 10:00. klepet poteka preko SPLETA in je za starše BREZPLAČEN.
*(tisti, ki ste na klepete že hodili bodite pozorni na spremembo dneva klepeta – namesto sreda je ponedeljek)

Na klepetu se nam bo pridružila Katja K. Knez Steinbuch, zakonska in družinska terapevtka, ki deluje in vodi inštitut Družinska terapija Vita Bona, ki ima z delom z mladimi pari po rojstvu otroka veliko izkušenj.

Obvezne PRIJAVE preko obrazca: https://forms.gle/vNuPkZocwgrBcnTW8 Starševski klepet bo izvedla Manca Sever Žumer, inštruktorica IAIM masaže za dojenčke in MISA masaže za otroke, zakonska in družinska svetovalka, vzgojiteljica in mama.
Prijavljenim bomo pred dogodkom po e-pošti poslali podatke kako se vključiti v spletni klepet.
_____
‘Starševski klepet’ organizira zavod IZRIIS v okviru programa ‘Izberi zdravo življenje’, ki ga sofinancira Mestna občina Ljubljana. Prikaži manj

Deli: