Kako dolgo ljudje poznamo plenico za enkratno uporabo in Kako dolgo poznamo pralno plenico?

Kaj pa smo počeli pred njima? Kako se družbe, kjer so plenice še dandanes nedostopne, soočajo z negovanjem dojenčkov glede lulanja in kakanja?

Vabljene vse nosečnice in mlade mamice, da se pridružite BREZPLAČNEMU spletnemu klepetu, ki bo v petek, 12.03.2021, potekal preko zooma in okvirno trajal do 2 uri.

V tokratnem starševskem klepetu se bomo posvetile izločanju in odvajanju vnesenih snovi v telo. Po domače povedano – lulanju in kakanju.

Na začetku se bomo dotaknile samega procesa izločanja in odvajanja ter anatomije naših in dojenčkovih teles. Potem bomo malo poklepetale o opažanjih in vaših izkušnjah.

Na koncu pa vam bom predstavila še praktične primere, kako se lahko previjanja lotimo drugače – da je sam proces lahko bolj zaveden, mi in otrok pa bolj v stiku z njegovim izločanjem in širšimi potrebami.

Marčevski starševski klepet bo vodila Anja Zagoričnik Jarm, mag. zdr. nege.

Obvezne PRIJAVE na: anja@apana.si ali preko obrazca: https://forms.gle/bi1oCwePA9fed4Nv5

Prijavljenim bomo en dan pred dogodkom po e-pošti poslali podatke kako se vključiti v spletni klepet.

‘Starševski klepet’ organizira zavod IZRIIS v okviru programa Krepitev starševskih kompetenc – ‘Izberi zdravo življenje’, ki ga sofinancirata Ministrstvo za zdravje RS in Mestna občina Ljubljana.

Deli: