Sodelujte v naši izobraževalni nagradni igri in se potegujte za mikavne nagrade, ki jih prispeva svetovno znana akrobatska skupina Dunking Devils.

Poglejte si našo predstavitev “Izberi zdravo življenje!” in razmislite kako bi vi sami posneli video spot proti tobaku ali alkoholu ali pa bi morda raje posneli nasvet za zdrav način življenja.

Uporabite svojo kreativnost in znanje o tobaku in alkoholu iz predstavitve ter posnemite video spot! Posnetek nam pošljite najkasneje do 24.6.2020 na naš mail: zavod.izriis@gmail.com. Več o nagradni igri v sami predstavitvi.

KLIKNI NA: Predstavitev “Izberi zdravo življenje!” in nagradna igra.

Zavod IZRIIS že 15 let deluje na področju preventive preprečevanja zasvojenosti in varovanja zdravja otrok in mladostnikov.

Z našim programom “Izberi zdravo življenje!” predavamo po srednjih šolah v sklopu OIV ali projektnih dni. Zaradi trenutne situacije, smo naš program prilagoditi ter ga “iz učilnic” prestaviti na splet.

Upamo, da vas bo naš program spodbudil, da začnete na stvari gledati malo drugače ter morda tudi sami postanete zagovorniki zdravega načina življenja. Z nasveti mladih za mlade lahko dosežemo veliko.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in širitev našega programa med mlade!

Za morebitna vprašanja smo vam na voljo preko e-pošte: zavod.izriis@gmail.com ali na gsm: 031 612 465 (Katja).

Deli: