Vsako leto Mednarodno združenje za telemedicino in e-zdravje, globalna digitalna zdravstvena mreža, organizira mednarodno konferenco.

Sporočamo, da bo 3. letna konferenca MENA Telehealth združila moči s 26. konferenco Mednarodnega združenja za telemedicino in e-zdravje (ISfTeH), od 7. do 8. marca 2022 v Dubaju. >> prijave in program

Na konferenci bo mag Neja Samar Brenčič, ena izmed strokovnih govorcev, predstavila: Dviganje lestvice kakovosti: izkoriščanje programov standardizacije in akreditacije TeleHealth – “Raising the Quality Bar: Leveraging TeleHealth Standardization and Accreditation Programs”

Letošnji dogodek pomaga ISfTeH udejanjiti svoje poslanstvo “omogočati mednarodno širjenje znanja in izkušenj na področju telemedicine in e-zdravja ter zagotavljati dostop do priznanih strokovnjakov na tem področju po vsem svetu”.

Pridružite se nam od 7. do 8. marca 2022 v Dubaju ali na spletu, da boste na predstavitvah, seminarjih in delavnicah izkusili resnično mednarodno strokovno znanje in vpogled kolegov z vsega sveta.

Deli: