⭐ Nekateri še vedno ostajamo doma in noč se le počasi krajša.

⭐ Zato smo se pri IZRIIS-u odločili, da vam polepšamo skupne družinske večere z družabnimi igrami. ??

? Všečkaj našo Facebook stran ter objavo nagradne igre in spodaj v komentar napiši svojo najljubšo otroško igro. ???? (Veseli bomo, če našo objavo deliš tudi na svoj zid. ?)

? Izmed vseh odgovorov bomo v sredo, 27.01. ob 12h, izžrebali srečno nagrajenko ali nagrajenca, ki prejme igro RISTANC – zbirko 20-tih priljubljenih klasičnih in hitrih miselnih iger s kockami in žetoni. ?

RISTANC: je zbirka priljubljenih klasičnih in novih hitrih miselnih iger s kockami in žetoni. Zajema več kot 20 različnih iger (Ristanc s kockami, Lestve in lizike, Polžek, Jamb, Mlin, Dama, Iz kota v kot, Nariši kvadrat…), ki razvijajo strateško in logično mišljenje ter krepijo matematične spretnosti – od prvega spoznavanja števil in zaporedij, pa do pravega matematičnega pospeška s seštevanjem, odštevanjem in množenjem. Igram so priložene ljubke lesene figure in žetoni, 7 dodekaeder igralnih kock ter natančna, preprosta in slikovita navodila, ki bodo k zabavnim igram pritegnila igralce vseh starosti. Ilustracije so delo priznanega slovenskega ilustratorja Gorazda Vahna.

Deli: